Rapido Itineo Famili Compact CS660 5-miestny | AUTOVIA.SK
Kontakt na predávajúceho
HOTCAR - Úžitkové vozidlá a Karavany
Košice
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení
Košice
Navigovať

Rapido Itineo Famili Compact CS660 5-miestny

71 667 €
Aktualizované: 30.01.2024
Vypočítajte si vaše splátky
14333
60 rokov
0
0

Ponuka má informatívny a nezáväzný charakter, je určená pre právnické osoby a fyzické osoby - podnikateľov.

Základné údaje

1 500 km
5/2023
103 kW (140 PS)
Používané
Košice
Preverte si toto
vozidlo naším technikom
Nechajte to na nás. Komplexné preverenie vám môže ušetriť až stovky eur.

Technické údaje

Rok: 5/2023
Najazdené km: 1 500 km
Palivo: diesel
Výkon motora: 103 kW (140 PS)
Prevodovka: manuálna prevodovka
VIN: VF3YGBPBU12V16165
Druh : obytné auto
Počet Lôžok: 5
Maximálna hmotnosť: do 3,5 t

Poznámka

Štandardná výbava: 100% polyesterová karoséria, polystyrénová izolácia, dvojité zasklenie okien s polyuretánovým rámom, žalúziou a sieťkou proti hmyzu, ABS, ESP, airbag vodiča a spolujazdca, tempomat s obmedzovačom rýchlosti, štart / stop systém, centrálne zamykanie, indikátor tlaku v pneumatikách, otočná konzola pre sedadlo vodiča a spolujazdca, výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča a spolujazdca, držiak nápojov pre vodiča a spolujazdca, elektrické okná, tónované okná, LED interiérové osvetlenie a LED pásiky, opravná sada na defekt, predné sťahovacie lôžko, zatemňovacie žalúzie na všetkých oknách, 128-litrová chladnička, 3-horákový sporák s piezoelektrickým zapaľovaním, 110-litrová nádrž na vodu, 90-litrová odpadová nádrž, plynové vykurovanie Truma Combi 6, digitálny displej, plynová skrinka na 2 x 13 kg fľaše, manuálna klimatizácia, garážový vstup na oboch stranách, zatemnenie kabíny kazetovými žalúziami, strešné okno v spálni s roletou a sieťkou proti hmyzu, panoramatické okno v obývacej časti s roletou a sieťkou proti hmyzu, vetracie okno vo WC, penové matrace Bultex s vysoko kvalitnou strečovou tkaninou, ramenný držiak TV, vysoko výkonné vodné čerpadlo, kazetové WC, zadný čierny spojler so vstavaným brzdovým svetlom, LED osvetlenie markízy, regulačný ventil plynu, osvetlenie úložného priestoru, príprava na montáž solárneho panelu, príprava na montáž nosiča bicyklov. Nadštandardná výbava v cene vozidla: Paket Life (ESC, ASR, ROM, asistent rozjazdu do kopca, asistent bočného vetra, elektrické vyhrievanie spätných zrkadiel, elektrický vstupný schodík, nadstavbové dvere so vstavaným oknom a košom s centrálnym zamykaním a sieťou proti hmyzu, LED denné svietenie, multimediálny systém Pioneer, cúvacia kamera s nočným režimom, manuálna klimatizácia, výškovo nastaviteľné sedadlá vodiča a spolujazdca, DUO kontrol plynu - automatické prepnutie plynovej bomby), 5. miesto na sedenie, predné hmlové svetlá, hliníkové disky Peugeot 16", Trakcia +, kožou potiahnutý volant, 9" displej multimediálneho systému DAB PIONEER s Apple car play a Android Auto s navigáciou, externá sprcha, izolovaná odpadová nádrž, nadstavbová klimatizácia na 230V s výkonom 3500W, nosič na 4ks bicyklov, markíza Fiamma 4m, LED TV Carbest 21,5" s integrovanou anténou. Cena platí iba pre firmy – platca DPH. Fakturácia z HOTCAR Automotive CZ sklad. Fyzické osoby informujte sa o cene u predajcu. V prípade úverových produktov máme pripravenú možnosť financovania cez spoločnosť VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES. Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu údajov v inzeráte. Uvedený stav km je informatívny k dátumu pridávania inzerátu, na overenie aktuálneho stavu km je potrebné kontaktovať predajcu.

Výbava

chladnička
kuchynský kútik
kúpeľňa
mraznička
oddelená izba
postele
rádio
toaleta
TV
varná doska
kompaktný integrovaný karavan značky Itineo francúzskej skupiny Rapido. Vďaka dĺžke 6,6 metrov a šírke 2,2 metrov sa s ním výborne parkuje a manipuluje. Veľké L-kové sedenie v prednej časti a druhé malé sedenie v zadnej časti ponúka dostatok priestoru aj pre samostatné skupiny. Skvelá je predná sklopná manželská posteľ, ktorá je nad vodičom, takže nezasahuje do nadstavbových dverí a výborná je aj zadná poschodová posteľ, ktorá poskytuje dostatok súkromia pre jednotlivcov alebo na hranie pre deti. Z predného sedenia sa dá vytvoriť aj núdzové lôžko, takže auto je nielen pre 5 osôb na cestovanie, ale aj pre 5 osôb na spanie.  Auto je na podvozku Peugeot so 140-koňovým motorom Peugeot a manuálnou 6-stupňovou prevodovkou. V balíku Life sme mu objednali niekoľko komfortných doplnkov ako dažďový a svetelný senzor, denné svetlá, tempomat, centrálne zamykanie pre všetky dvere, sieť proti hmyzu na vstupné dvere, elektrický schodík či cúvaciu kameru. Okrem toho dostalo hliníkové disky, hmlové svetlá, rádio Pioneer s Androidom s navigáciou, LED svetlá, ale aj externú sprchu. Technické údaje: Rozmery vozidla (d x š x v): 6,61 x 2,19 x 2,80 m, Pohotovostná hmotnosť v tejto výbave: 3000 kg, Maximálna hmotnosť: 3500 kg, Motor a podvozok: Peugeot Boxer 2,2 BlueHDI 103 kW / 140 koní, Prevodovka: 6-stupňová manuálna, Rozmery postelí: predná 1,88 x 1,44 m, poschodové 2,02 x 0,7 m a 2,02 x 1,3 m, núdzová 2,02 x 0,7 m.

Doplňujúce údaje

1. majiteľ
dovezené
nehavarované
servisná knižka
top stav!
úplná servisná história
vozidlo je v záruke
Košice
Navigovať
Kontakt na predávajúceho
0908..... Zobraziť číslo 0908..... Zobraziť číslo ... a povedzte, že voláte na inzerát z Autovia.sk
 
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov
v nasledovnom znení
Zvýhodniť inzerát
Zvýraznenie inzerátu
Váš inzerát bude oproti ostatným farebne výraznejší.
1 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare ZVYR 5024958574
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare ZVYR STOP 5024958574
Topovanie inzerátu
Prvé pozície vo výsledkoch vyhľadávania, vďaka označeniu TOP.
1,70 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare TOP 5024958574
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare TOP STOP 5024958574
HOT Ponuka
Zaradenie inzerátu medzi HOT Ponuky na detailoch inzerátov.
10 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare HOT 5024958574
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare HOT STOP 5024958574

Profesionálny predajca

Profesionálnymi predajcami môžu byť autobazáristi alebo autorizovaní predajcovia, ktorí ponúkajú nadštandardné služby oproti bežným predajcom

  • Starostlivosť o svoju ponuku
  • Zobrazenie a zoom fotiek v kvalitnejšom rozlíšení
  • Dôraz na visibilitu inzerátov
  • Nadštandardná komunikácia
  • Odborné poradenstvo pri kúpe
  • Individuálny prístup
  • Doplnkové služby pri kúpe (zabezpečenie STK, EK, leasing)
  • Vždy aktuálna ponuka

Chceš byť aj ty profesionálny predajca?

Kontaktovať obch. zástupcu