Burstner Campeo C600 Black Forest s výklopnou strechou 2024 | AUTOVIA.SK
Kontakt na predávajúceho
HOTCAR - Úžitkové vozidlá a Karavany
Košice
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení
Košice
Navigovať

Burstner Campeo C600 Black Forest s výklopnou strechou 2024

62 500 €
Aktualizované: 16.04.2024
Vypočítajte si vaše splátky
12500
60 rokov
0
0

Ponuka má informatívny a nezáväzný charakter, je určená pre právnické osoby a fyzické osoby - podnikateľov.

Základné údaje

600 km
2024
103 kW (140 PS)
Nové
Košice
Preverte si toto
vozidlo naším technikom
Nechajte to na nás. Komplexné preverenie vám môže ušetriť až stovky eur.

Technické údaje

Rok: 2024
Najazdené km: 600 km
Palivo: diesel
Výkon motora: 103 kW (140 PS)
Prevodovka: manuálna prevodovka
VIN: ZFA25000002W98374
Druh : obytné auto
Počet Lôžok: 4
Maximálna hmotnosť: do 3,5 t

Poznámka

Nadštandardná výbava v cene vozidla: Paket Black Forest (hliníkové disky 16", hliníkové rámy okien, predný spojler, dizajn Black Forest exteriér, čalúnenie Black Forest s výšivkami stromov, organizéry v dizajne), Paket Campeo s výklopnou strechou (elektrický vstupný schodík, zatemnenie kabíny vodiča a obývacej časti, sieť proti hmyzu na bočných dverách), Fiat Technology & Design Paket (elektricky nastaviteľné a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá, mriežka chladiča s logom Burstner, kožený volant a kožená hlavica radiacej páky, multifunkčný volant, sedadlá v prednej časti s čalúnením ako obývacia izba, čierne rámové svetlomety), lakovanie predného nárazníka vo farbe karosérie, izolovaná a vyhrievaná odpadová nádrž), príprava pre núdzové lôžko, príprava na solárny panel. Doporučená príplatková výbava (naceníme podľa požiadavky klienta): markíza, nosič na 2 ks bicyklov, menič napätia, Smart TV, nadstavbová klimatizácia, solárny panel, prípojné káble, kempingové vybavenie (sedenie, riad, externá sprcha, plynová fľaša, koberec pod markízu). Cena platí iba pre firmy – platca DPH. Fakturácia z HOTCAR Automotive CZ sklad. K cene vozidla bude pripočítaný poplatok za vystavenie čistopisu technického preukazu v sume 400,- Eur. K cene vozidla bude pripočítaná preprava vozidla z fabriky vo výške 1600,- Eur. K cene vozidla bude pripočítaná doplatková výbava s montážou podľa požiadaviek zákazníka. V prípade úverových produktov máme pripravenú možnosť financovania cez spoločnosť VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES. Pri exporte / predaji mimo SR je nutné uhradiť navyše 5% z ceny vozidla ako poplatok za vývoz. Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu údajov v inzeráte. Uvedený stav km je informatívny k dátumu pridávania inzerátu, na overenie aktuálneho stavu km je potrebné kontaktovať predajcu.

Výbava

chladnička
kuchynský kútik
kúpeľňa
mraznička
oddelená izba
postele
toaleta
varná doska
obytný VAN pre 4 osoby na cestu aj spanie s výklopnou strechou. Praktické vozidlo na výlety a dovolenku v edícii Black Forest, do ktorej je sfarbený exteriér aj interiér vozidla. Vybavenie vozidla je ako klasický karavan s posteľami, sporákom s dvomi horákmi, chladničkou s mrazákom, plynovým ohrevom vzduchu a elektrickým ohrevom vody, sociálnym zariadením a sprchou. Ohybný stôl, ktorý sa dá zväčšiť, preložiť nižšie alebo úplne odobrať, zabezpečí večernú pohodu, rovnako tak aj otočné a výškovo nastaviteľné predné sedadlá.  V zadnej časti je veľká manželská posteľ pre 2 osoby, prípadne aj malé dieťa, vpredu sa zo stola a prídavného roštu rozkladá núdzové lôžko pre 1 osobu a výklopná strecha zabezpečuje prespanie pre ďalšie 2 osoby. Zadná posteľ sa dá do jednej strany vyklopiť, čím vzniká veľký priestor pre batožinu, klietku so psom alebo bicykle.  Nástup do auta uľahčuje elektrický schodík. Bočné dvere sú vybavené sieťkou proti hmyzu a predné okno a bočné okná majú vstavanú roletu na zabezpečenie súkromia. Rozmery vozidla (d x š x v): 5,99 m x 2,08 x 2,65 m, Pohotovostná hmotnosť v tejto výbave: 2916 kg, Maximálna hmotnosť: 3500 kg, Motor a podvozok: Fiat Ducato 2,2 Mjet 103 kW / 140 koní, Prevodovka: 6-stupňová manuálna, Rozmery postelí: zadná 1,97 x 1,5 m, horná výklopná 2,0 x 1,35 m, núdzová rozkladacia 1,8 x 0,8 m. Štandardná výbava: ABS, ESP, asistent rozjazdu do kopca, asistent bočného vetra, aktívny brzdový asistent, tempomat, otočná konzola pre sedadlo vodiča a spolujazdca, výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča a spolujazdca, držiak nápojov pre vodiča a spolujazdca, centrálne zamykanie, elektrické okná, systém Isofix pre 2 detské sedačky, LED interiérové osvetlenie, opravná sada na defekt, 84-litrová chladnička, 2-horákový sporák, chemické WC, nádrž na čerstvú vodu, 100-litrová nádrž na vodu, 90-litrová odpadová nádrž, sprcha s hadicou, batéria 95Ah, 2 x USB pripojenie, 3 x zásuvka, plynové vykurovanie Combi 4E, plynová skrinka na 2 x 11 kg fľaše.

Doplňujúce údaje

1. majiteľ
dovezené
nehavarované
servisná knižka
top stav!
úplná servisná história
vozidlo je v záruke
Košice
Navigovať
Kontakt na predávajúceho
0908..... Zobraziť číslo 0908..... Zobraziť číslo ... a povedzte, že voláte na inzerát z Autovia.sk
 
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov
v nasledovnom znení
Zvýhodniť inzerát
Zvýraznenie inzerátu
Váš inzerát bude oproti ostatným farebne výraznejší.
1 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare ZVYR 5024837501
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare ZVYR STOP 5024837501
Topovanie inzerátu
Prvé pozície vo výsledkoch vyhľadávania, vďaka označeniu TOP.
1,70 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare TOP 5024837501
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare TOP STOP 5024837501
HOT Ponuka
Zaradenie inzerátu medzi HOT Ponuky na detailoch inzerátov.
10 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare HOT 5024837501
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare HOT STOP 5024837501

Profesionálny predajca

Profesionálnymi predajcami môžu byť autobazáristi alebo autorizovaní predajcovia, ktorí ponúkajú nadštandardné služby oproti bežným predajcom

  • Starostlivosť o svoju ponuku
  • Zobrazenie a zoom fotiek v kvalitnejšom rozlíšení
  • Dôraz na visibilitu inzerátov
  • Nadštandardná komunikácia
  • Odborné poradenstvo pri kúpe
  • Individuálny prístup
  • Doplnkové služby pri kúpe (zabezpečenie STK, EK, leasing)
  • Vždy aktuálna ponuka

Chceš byť aj ty profesionálny predajca?

Kontaktovať obch. zástupcu