CFMoto CForce GLADIATOR X1000 OVERLAND T3B EURO 5 | AUTOVIA.SK
Kontakt na predávajúceho
QUADMOTO Centrum
Krakovany
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení
Krakovany
Navigovať

CFMoto CForce GLADIATOR X1000 OVERLAND (T3B / EURO 5)

13 249 €
Odpočet DPH 11 041 €
Leasing možné
Úver možné
Aktualizované: 19.01.2024
Vypočítajte si vaše splátky
2650
60 rokov
0
0

Ponuka má informatívny a nezáväzný charakter, je určená pre právnické osoby a fyzické osoby - podnikateľov.

Základné údaje

2024
0 km
Nové
Krakovany
Preverte si toto
vozidlo naším technikom
Nechajte to na nás. Komplexné preverenie vám môže ušetriť až stovky eur.

Technické údaje

Rok: 2024
Palivo: benzín
Objem motora: 1 000 cm³
Prevodovka: automatická prevodovka
Druh: štvorkolky
Norma emisií: Euro 5
Najazdené km: 0 km

Poznámka

QUADMOTO CENTRUM Krakovany - Váš Špecialista na Štvorkolky, UTV/SSV, Vodné skútre a Trojkolky. Sme tím s takmer 15-ročnými skúsenosťami v oblasti štvorkoliek, side-by-side, vodných skútrov a trojkoliek, ktoré poskytujeme našim verným zákazníkom. Vďaka našej oddanosti a kvalite patríme medzi špičkových predajcov na Slovensku a v Českej republike. Naša aktuálna predajná plocha má 300 m² a môžete očakávať bežne na sklade viac ako 30 strojov rôznych značiek. Sme hrdý na to, že sme autorizovaným predajcom a servisom pre značky ako CAN-AM, POLARIS, SEA-DOO, CFMOTO a KAYO. Našim cieľom je poskytovať profesionálny predaj a odborný servis, vrátane záručného a pozáručného servisu. Stroje vieme dopraviť po celej SR. Navyše, ponúkame aj FINANCOVANIE strojov s najvýhodnejšími podmienkami pre súkromné osoby, živnostníkov a firmy. Všetky formality vybavíme za Vás! Ponúkame najširšiu ponuku doplnkov, príslušenstva a náhradných dielov - všetko je možné objednať cez náš ESHOP: www.eshop.quadmotocentrum.sk Príďte nás navštíviť do Quadmoto Centrum Krakovany a s našou pomocou si vyberte ten správny stroj, ktorý vám bude prinášať radosť. Navštívte našu webovú stránku www.quadmotocentrum.sk a získajte viac informácií o našej ponuke a službách.

Ďalšia výbava

gLADIATOR X1000 OVERLAND (HOMOLOGIZÁCIA T3b) CENA - 13 749,00 € s DPH GLADIATOR X1000 OVERLAND (HOMOLOGIZÁCIA EURO 5) CENA - 13 749,00 € s DPH Nový význam slova „Expedícia“. Gladiator X1000 OVERLAND je stroj, ktorý je už vo svojom základe obdarený kvalitnými a prepracovanými technickými doplnkami potrebnými pre neštandardné podmienky. Pracovná štvorkolka Gladiator nepozná prekážky, nepozná kompromisy. Nepozná pracovné odvetvie, v ktorom by nevedel pomôcť. Je stvorený pre akúkoľvek náročnú životnú expedíciu. Nezáleží, ktorým smerom sa vydáte. Overland Vyberte si akékoľvek ročné obdobie, akýkoľvek cieľ, Overland je pripravený na všetko. Motor V-Twin motor poslednej generácie so vstrekovaním BOSCH vnáša v ideálnom pomere silu a krútiaci moment na kolesá v každej aj tej najťažšej situácii. Plexi štít & kryty rúk Ochrana rúk jazdca v kombinácii s čelným štítom je v jednom kompaktnom celku. Úložné boxy Modulárna, dvojdielna súprava zadných boxov s objemom 146 litrov umožňuje menší box odňať čím vzniká druhé miesto pre spolujazdcov. Kotvenie hlavného boxu je bez použitia náradia – CF-CONNECT Cargo Systém. Ultrajasné LED Výkonné LED svetlomety stroja sú doplnené o dvojicu prídavných, integrovaných svetiel (18 W), čím sa rozširuje akčný rádius svetelného toku, jednak do šírky a zároveň v zlých podmienkach akými sú tma, hmla, dážď… Offroad rámy Až 38 mm hrubý rám, s antikoróznou úpravou ochráni dôležité súčasti stroja v drsnom teréne. Disky BEADLOCK Unikátne disky BEADLOCK s inštalovaným bočným lemom dovolia v prípade potreby jazdiť aj s nadmieru podhustenými pneumatikami. Ochrana podvozku v základnej výbave Plná, 6-dielna ochrana podvozku je kombinácia 3 mm hliníka a 8 mm polyetylénu. Navijak Navijak o sile 3 500 lbs, poskytne potrebnú pomoc nielen pri ťahaní nákladu, ale aj sebavyslobodzovania. Variator CVTech Kanadský bezspojkový variator CVTech je kľúčovým technickým prvkom pre optimálnu jazdu v každých podmienkach. Posilňovač riadenia EPS – progresívny elektronický posilňovač riadenia nielen umožňuje jednoduchšie riadenie a ovládanie stroja, ale taktiež absorbuje sily pri nečakanom náraze kolies do prekážky. Prémiová záruka Predĺžená záruka 5 ROKOV / 10.000 km platí pri zakúpení štvorkolky CFMOTO Gladiator v predajnej sieti Journeyman CZ v ČR a SR pre všetkých nových zákazníkov (prvý majiteľ) bez rozdielu či je fyzická osoba, alebo podnikateľ.

Doplňujúce údaje

Krakovany
Navigovať
Kontakt na predávajúceho
Železnična 585
92202 Krakovany
 
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov
v nasledovnom znení
Zvýhodniť inzerát
Zvýraznenie inzerátu
Váš inzerát bude oproti ostatným farebne výraznejší.
1 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare ZVYR 5023893241
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare ZVYR STOP 5023893241
Topovanie inzerátu
Prvé pozície vo výsledkoch vyhľadávania, vďaka označeniu TOP.
1,70 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare TOP 5023893241
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare TOP STOP 5023893241
HOT Ponuka
Zaradenie inzerátu medzi HOT Ponuky na detailoch inzerátov.
10 € / 7 dní
Pošli SMS na číslo 8877 v tvare HOT 5023893241
Služba je predplatená. Predplatenie si deaktivuješ zaslaním bezplatnej SMS na 8877 v tvare HOT STOP 5023893241

Profesionálny predajca

Profesionálnymi predajcami môžu byť autobazáristi alebo autorizovaní predajcovia, ktorí ponúkajú nadštandardné služby oproti bežným predajcom

  • Starostlivosť o svoju ponuku
  • Zobrazenie a zoom fotiek v kvalitnejšom rozlíšení
  • Dôraz na visibilitu inzerátov
  • Nadštandardná komunikácia
  • Odborné poradenstvo pri kúpe
  • Individuálny prístup
  • Doplnkové služby pri kúpe (zabezpečenie STK, EK, leasing)
  • Vždy aktuálna ponuka

Chceš byť aj ty profesionálny predajca?

Kontaktovať obch. zástupcu